Kosovë

VV-ja prezanton gjashtë prioritetet e qeverisjes në Podujevë

VV-ja prezanton gjashtë prioritetet e qeverisjes në Podujevë
 

Lëvizja Vetëvendosje në Podujevë ka prezantuar gjashtë prioritetet e saj për qeverisjen në këtë komunë.

Kjo parti ka akuzuar pushtetin aktual në Podujevë, e cila sipas VV-së nuk ka bërë sa duhet për qytetarin dhe shëndetin e tij.