Kosovë

Në Pejë u dogj balona që nxiti reagim të qytetarëve

Në Pejë u dogj balona që nxiti reagim të qytetarëve
 

Në vendin ku ishte vendosur të hënën nga institucionet komunale, një balonë me ajër me logon e komunës dhe me mbishkrim “Komuna e Pejës, Mirë Se Vini”, ka mbetur vetëm hiri i balonës.

Balona kishte marrë flakë të hënën në orët e mbrëmjes dhe ishte djegur e tëra. Ende s’dihen shkaqet që çuan në djegien e saj.