Kosovë

Defekti në ngrohje bën që një shkollë në Malishevë të shkurtojë orarin, Komuna s’ka datë për sanim

Defekti në ngrohje bën që një shkollë në Malishevë të shkurtojë orarin, Komuna s’ka datë për sanim
 

Nxënësit e Shkollës Fillore dhe të Mesme të Ulët “Nuhi Mazreku” në Gurishtë të Malishevës, tash e një kohë janë pa ngrohje në klasa. Disa prindër që kanë fëmijët në këtë shkollë janë ankuar për gjendjen e ambientit në klasa.

Këtë e ka konfirmuar edhe drejtori i Drejtorisë së Arsimit në këtë komunë, Blerim Thaçi, i cili i ka thënë KOHËS se për defektin janë njoftuar javën e fundit dhe kanë vendosur që orët mësimore t’i mbajnë me orar të shkurtuar deri në sanimin e prishjes.