Kosovë

Subjektet politike shqiptare humbin një drejtori në Kllokot

Subjektet politike shqiptare humbin një drejtori në Kllokot

Përfaqësimi i subjekteve politike shqiptare në ekzekutivin e komunës së Kllokotit është reduktuar pasi nga dy drejtori komunale sa i kishin në dispozicion, tani kanë mbetur me vetëm një drejtori.

Drejtoresha për buxhet dhe financa, Deliza Rexhepi, e cila është pjesë e partisë Nisma Socialdemokrate ka dhënë dorëheqje nga pozita e drejtoreshës dhe në këtë pozitë tani është caktuar një ushtrues detyre nga radhët e komunitetit serb.