Kosovë

Opozita në Lipjan akuzon kryetarin se ndikoi për të ngritur të birin në pozitë në KRU “Prishtina”

 

Partitë opozitare në Lipjan, Partia Demokratike dhe Lëvizja Vetëvendosje, kanë akuzuar kryetarin e kësaj komune, Imri Ahmeti, se ka ndikuar politikisht për të ngritur në pozitë djalin e tij, për të marrë funksionin e ushtruesit të detyrës së Shefit të Zyrës Ligjore në Ndërmarrjen Publike të Ujësjellësit “Prishtina”.

PDK-ja, përmes një komunikate, për media ka thënë se kryetari Ahmeti edhe një herë po e dëshmon se “nuk e ka hallin e qytetarëve, por hallin e rehatimit të familjarëve”.