Kosovë

Shtabi Emergjent mobilizohet për gjetjen e hapësirave spitalore në Ferizaj

Shtabi Emergjent mobilizohet për gjetjen e hapësirave spitalore në Ferizaj
Foto: Ilustrim
 

Dikur vatër infeksioni, Komuna e Ferizajt, sërish po përballet me numër të madh të rasteve pozitive, dhe aktualisht ka mbërritur në 150 raste pozitive.

Kjo ka çuar edhe në rritjen e numrit të pacientëve në Spitalin Rajonal të Ferizajt, raporton KOHA.

“Prindin e kam këtu, mirë po trajtohen, shërbimet janë të mira, ka oksigjen mjaftueshëm. Prindi ka sëmundje diçka me mushkëri, testin e ka bërë, por ende nuk kanë dalë rezultatet, po presim deri nesër”, ka thënë Brahim Hashani, familjar i pacientit.