Kosovë

Një pjesë e Vushtrrisë edhe sot pa ujë

Një pjesë e Vushtrrisë edhe sot pa ujë
 

Kompania rajonale e Ujësjellësit në Vushtrri ka njoftuar se as sot nuk kanë arritur të sanojnë problemin në gypin kryesor nga ku furnizohet me ujë një pjesë e qytetit.

Përmes një postimi në faqen e tyre zyrtare, kompania sqaron se thellësia e gypit po e vështirëson qasjen dhe rregullimin e tij.