Kosovë

Në Spitalin e Pejës katër pacientë me COVID-19 janë në gjendje të rëndë

Në Spitalin e Pejës katër pacientë me COVID-19 janë në gjendje të rëndë
Foto: Ilustrim
 

Në Spitalin e Pejës po trajtohen 25 pacientë me COVID-19, njoftohet nga ky spital.

Në njoftimin në Facebook thuhet se nga këta 25 pacientë, 17 janë në oksigjenoterapi dhe prej tyre, katër në gjendje të rëndë.