Kosovë

Nëntë nxënës të infektuar në një shkollë në Gjilan, paralajmërohen masa ndaj menaxhmentit

9 nxënës të klasës së tretë, në shkollën fillore “Selami Hallaqi” dhe tre mësimdhënës të kësaj shkolle kanë rezultuar pozitivë me COVID-19.

Megjithatë, gjendja si e nxënësve e dhe mësimdhënësve, është stabile, deris ajanë duke qëndruar në vet-izolim.