Kosovë

Nxënës e mësimdhënës të infektuar me COVID-19 në Gjilan

Nxënës e mësimdhënës të infektuar me COVID-19 në Gjilan
 

Disa nxënës të shkollës “Selami Hallaqi” në komunën e Gjilanit si dhe një mësimdhënëse nga kjo shkollë janë infektuar me virusin COVID-19.

Nxënësit e infektuar i përkasin klasës së tretë. Ndërkaq nxënës të infektuar e mësimdhënës ka edhe në shkollën “Hello” që është një institucion privat.