Kosovë

Asfaltimi i rrugëve në Rugovë ndihmon turizmin dhe lehtëson jetën e banorëve në këto male

Asfaltimi i rrugëve në Rugovë ndihmon turizmin dhe lehtëson jetën e banorëve në këto male

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, bashkë me kryetarin e Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri, kanë marrë pjesë në përurimin e asfaltimit të rrugëve Koshutan-Hajlë-Rugovë dhe Dugaievë-Gunishtë-Shkrel në Rugovë.

Ministri Abrashi tha se asfaltimi i këtyre rrugëve shërben për zhvillimin e turizmit dhe në lidhjen e fshatrave të kësaj ane.