Kosovë

Në Spitalin e Pejës shtatë pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë

Në Spitalin e Pejës shtatë pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë

Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës po trajtohen 21 pacientë me COVID-19.

Nga Spitali i Pejës është njoftuar se 15 pacientë janë me oksigjenoterapi dhe shtatë nga ta janë në gjendje më të rëndë.