Kosovë

Kuçi premton zgjidhjen e problemit me ujë të pijshëm për Vitinë

Kuçi premton zgjidhjen e problemit me ujë të pijshëm për Vitinë

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, ka vizituar komunën e Vitisë, ku është takuar me kryetarin Sokol Haliti, raporton Ekonomia Online.

Kuçi e Haliti biseduan për problemet që ballafaqohet kjo komunë, siç janë furnizimi me unë të pijshëm, trajtimi i ujërave të zeza dhe vazhdimi i punimeve të shtratit të lumit “Morava”.