Kosovë

Në mungesë të fondeve, ndërpriten punimet në ndërtimin e Spitalit të Ferizajt

Në mungesë të fondeve, ndërpriten punimet në ndërtimin e Spitalit të Ferizajt

Prej disa muajsh janë ndërprerë punimet në projektin e Spitalit Rajonal në Ferizaj, si pasojë e mungesës së mjeteve financiare dhe ndryshimeve brenda projektit.

Për këtë kanë reaguar zyrtarët e Komunës, duke thënë se spitali aktual i Ferizajt po funksionon me hapësira të kufizuara, përderisa aty marrin shërbime qytetarët e pesë komunave të regjionit, raporton KOHA.