Kosovë

Rrethimi i një toke bujqësore sjell përplasje në Breznicë të Obiliqit

Ilmi Pervetica, fermer nga Breznica e Obiliqit, që tri vjet po ka problem me shfrytëzimin e tokave të tij pasi i është bllokuar qasja në to.

Ai po pretendon se tokën e ka uzurpuar një bashkëfshatar dhe për këtë edhe e ka rrethuar atë, duke ua pamundësuar atyre lëvizjen.