Kosovë

LDK-ja akuzon pozitën në Ferizaj për mostransparencë në “Projektin e bashkimit të qytetit”

LDK-ja akuzon pozitën në Ferizaj për mostransparencë në “Projektin e bashkimit të qytetit”

“Projekti për bashkimin e qytetit” në Ferizaj ka përplasur opozitën dhe pozitën në këtë komunë.

Anëtari i kryesisë së degës së LDK-së në Ferizaj dhe njëherësh asamblisti, Gëzim Kokollari, në “Express Intervistën” në KTV ka thënë se me anë të këtij projekti përfundimisht është bërë ndarja e qytetit.