Kosovë

Njëzetedy pacientë me COVID-19 në Spitalin e Pejës, 5 në gjendje të rëndë

Njëzetedy pacientë me COVID-19 në Spitalin e Pejës, 5 në gjendje të rëndë

Në Spitalin e Pejës po trajtohen 22 pacientë me COVID-19.

Nga spitali kanë njoftuar se 10 pacientë janë në oksigjenoterapi dhe 5 të tjerë janë në gjende më të rëndë shëndetësore.