Kosovë

Banorët e fshatit Verbicë e Kmetovcit kërkojnë nga komuna ndërtimin e sistemit të ujësjellësit

Banorët e fshatit Verbicë e Kmetovcit kërkojnë nga komuna ndërtimin e sistemit të ujësjellësit

Banorë nga fshati Verbicë e Kmetovcit kërkojnë që Komuna e Gjilanit t’iu përmbahet zotimeve për ndërtimin e sistemit të ujësjellësit për fshatin e tyre.

Ata deklarojnë se fshati i tyre së bashku me fshatin Bilinicë dhe fshatin Vrapqiq poashtu edhe lagjen e qytetit Poredin ishin futur në një pako të investimeve. Banorët në këtë fshat janë të pakënaqur me komunën, e cila sipas tyre, nuk është duke i trajtuar në mënyrë të barabartë vendbanimet sa i përket investimeve.