Kosovë

Ndërpriten punimet në një atraksion të ri turistik në Pejë, lënda përfundon në Themelore

Ndërpriten punimet në një atraksion të ri turistik në Pejë, lënda përfundon në Themelore

Ishte planifikuar që atraksioneve të tjera për vizitorë në Grykë të Rugovës t’i shtohet edhe një tjetër.

Një ballkon me konstrukt nga hekuri e xhami dhe i nxjerrë jashtë nga rruga mbi Lumëbardhë.