Kosovë

Përçahet AAK-ja në Lipjan shkaku i dy drejtorëve me aktakuza të qeverisjes së LDK-së

Përçahet AAK-ja në Lipjan shkaku i dy drejtorëve me aktakuza të qeverisjes së LDK-së

Kryetari i AAK-së në Lipjan, Vehbi Imeri dhe këshilltari në Kuvendin Komunal nga ky subjekt Ramiz Qeriqi, kanë shkëmbyer kritika ndaj njëri-tjetrit pas ngritjes së dy aktakuzave nga Prokuroria ndaj dy drejtorëve në Komunën e Lipjanit.

Koha, ditë më parë ka publikuar zhvillimet e fundit lidhur me këto aktakuza në Lipjan.