Kosovë

Kamenica me performancën më të mirë për vitin 2019, përfiton 286 mijë euro

Kamenica me performancën më të mirë për vitin 2019, përfiton 286 mijë euro
Foto: KP

Komuna e Kamenicës ka përfituar grant prej 286 mijë eurosh, për performancën më të mirë për vitin 2019.

Këtë vlerësim e ka dhënë Ministria e Pushtetit Lokal, Zyra Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, Norvegjia dhe Suedia.