Kosovë

Nxënësit bojkotojnë mësimin në Kamenicë kundërshtojnë Komunën dhe Ministrinë

Nxënësit bojkotojnë mësimin në Kamenicë kundërshtojnë Komunën dhe Ministrinë

Vazhdojnë problemet në komunën e Kamenicës edhe në këtë vit të ri shkollor. Nxënësit të cilët kanë edhe mbështetjen e prindërve kanë bojkotuar procesin mësimor me arsyetimin se nuk duan që të transferohen në shkollat e tjera të cilat gjenden larg vendbanimeve të tyre.

Kështu nxënësit nga fshatrat Kopernicë, Karaqevë e Poshtme, Busavatë, Shipashnicë e Poshtme dhe fshatit Petrovc nuk kanë vijuar procesin mësimor duke kundërshtuar zbatimin e reformës që është iniciuar nga kryetari i komunës Qëndron Kastrati.