Kosovë

Nënshkruhet marrëveshje për ndarjen e 6 milionë eurove për Ngrohtoren e Gjakovës

Foto: MEA
 

Është arritur marrëveshje në vlerë prej 6 milionë euro për Ngrohtoren e re në Gjakovë, marrëveshje kjo e mbështetur nga Zvicra.

Ky projekt është nisur me qëllimin e rehabilitimit të rrjetit të ngrohtores, përmirësimin e efikasitetit energjetik të shpërndarjes, gjithashtu do të bëjë ofrimin e shërbimit të ngrohjes dhe ujit të ngrohtë për spitalin e Gjakovës “Isa Grezda”, si dhe përmes këtij projekti do të bëhet kyçja në rrjetin e ngrohjes për institucionet publike, ka njoftuar përmes një komunikate Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit.