Kosovë

Shiu dhe erërat e forta mbrëmë shkaktuan dëme të mëdha në Obiliq

Shiu dhe erërat e forta mbrëmë shkaktuan dëme të mëdha në Obiliq
 

Në Komunën e Obiliqit, erërat e mëdha dhe shiu i mbrëmshëm, përveç dëmeve në infrastrukturën rrugore, ka shkaktuar dëme në fushën e bujqësisë dhe dëme të tjera në ekonomitë familjare.

Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjencave ka formuar komisionin për verifikimin e dëmeve të shkaktuara nga kjo fatkeqësi natyrore.