Kosovë

Proteston stafi mjekësor në Lipjan, ndihet i diskriminuar

 

Një pjesë e infermierëve, mamive, vozitësve, stafit teknik dhe laborantëve në QKMF të Lipjanit mëngjesin e së hënës për rreth një orë e kanë bojkotuar punën, me arsyetimin se janë diskriminuar nga institucionet.

Sipas tyre, edhe mamitë e Repartit të Maternitetit janë obliguar gjatë kohës së pandemisë t’i trajtojnë pacientë e dyshuar me Covid-19.