Kosovë

Në Spitalin në Vushtrri pesë pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë

Në Spitalin në Vushtrri pesë pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë

Në Spitalin “Sheikh Zayed” në Vushtrri po trajtohen 50 pacientë për COVID-19, prej tyre 45 të konfirmuar pozitivë e pesë në pritje të rezultateve.

Nga pacientët pesë janë në gjendje më të rëndë, një i intubuar dhe katër me maskë CPAP. Në oksigjenoterapi janë 30 pacientë.