Kosovë

161 raste aktive me COVID-19 në Gjilan

161 raste aktive me COVID-19 në Gjilan
 

Në Gjilan janë 161 raste aktive me COVID-19, ndërsa si pasojë e virusit kanë vdekur 17 persona qytetarë të Gjilanit.

Të dielën janë regjistruar 18 raste të reja me COVID-19 në Gjilan dhe është konfirmuar edhe një i vdekur.