Kosovë

Nis rregullimi i sheshit “Adem Jashari” në Vushtrri

Nis rregullimi i sheshit “Adem Jashari” në Vushtrri
Foto: Ilustrim

Në Vushtrri ka nisur rregullimi i sheshit “Adem Jashari”.

Në ceremoninë e mbajtur të mërkurën, kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, tha se projekti do të kryhet me bashkëfinancim të Komunës, KEDS-it dhe Ministrisë së Pushtetit Lokal.