Kosovë

Spitali i Pejës zbaton fazën e tretë të situatës emergjente, shkak numri i madh i pacientëve

 

Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës, të hënën nga koronavirusi kanë vdekur edhe dy paciente. Aktualisht në këtë spital po trajtohen 70 pacientë, prej të cilëve 6 janë në gjendje të rëndë dhe 32 të tjerë në oksigjenoterapi.

Për shkak të rritjes së vazhdueshme të rasteve të reja me COVID-19, në këtë spital të martën kanë filluar të përgatiten hapësira të reja për trajtimin e këtyre pacientëve, në kuadër të fazës së tretë emergjente e krijuar në këtë spital për shkak të pandemisë.