Kosovë

Ministrja Dumoshi premton mbështetje për projekte në kulturë e sport në Fushë-Kosovë

Ministrja Dumoshi premton mbështetje për projekte në kulturë e sport në Fushë-Kosovë

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, ka vizituar sot Komunën e Fushë Kosovës, ku është pritur nga kryetari i kësaj komune, Burim Berisha.

Pas takimit të dy, Dumoshi e Berisha, tha se kanë diskutuar për projektet në fushën e kulturës, rinisë dhe sportit në këtë komunë.