Kosovë

Spitali i Vushtrrisë pa infektologë, pret të ndihmohet me staf nga Mitrovica

Spitali “Sheik Zaeyd” i Vushtrrisë tani e tutje do t’i trajtojë vetëm pacientët me COVID-19.

Të gjithë banorët e Vushtrrisë dhe rrethinës, për sëmundjet e tjera do të dërgohen në Spitalin e Mitrovicës.