Kosovë

Në Mitrovicë pezullohen shërbimet për dokumente pasi disa zyrtarë rezultuan me COVID-19

Në Mitrovicë pezullohen shërbimet për dokumente pasi disa zyrtarë rezultuan me COVID-19
Foto: Ilustriim

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se në Qendrën për Pajisje me Dokumente në Mitrovicën Jugore, disa zyrtarë të kësaj qendre kanë rezultuar pozitiv me COVID-19 dhe për pasojë, është ndaluar përkohësisht ofrimi i shërbimeve si masë për parandalimin e koronavirusit.

“Për shkak të rrezikut nga përhapja e COVID-19, është marrë vendim që Qendra për Pajisje me Dokumente në Mitrovicën Jugore të pezullojë përkohësisht ofrimin e shërbimeve për dokumente të identifikimit dhe vule apostile/verifikuese”, thuhet në njoftim.