Kosovë

Shtatë drejtorë të Komunës së Ferizajt të infektuar me COVID-19

Shtatë drejtorë të Komunës së Ferizajt të infektuar me COVID-19

Komuna e Ferizajt gjatë ditëve të fundit është rikthyer në vatër të virusit Covid-19. Gjatë testeve të fundit kanë rezultuar pozitivë shtatë drejtorë të ekzekutivit të kësaj komune. Po ashtu edhe tre zyrtarë komunalë kanë rezultuar pozitivë. Ndërkohë gjatë ditës së hënë, kryetari i kësaj komune Agim Aliu pas rezultateve të testeve ka dalë negativë.

Lajmin e ka konfirmuar për KOHËN drejtori i Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Bekim Ademi.