Kosovë

Homazhe për nder të Ditës së Çlirimit të Skenderajt

Homazhe për nder të Ditës së Çlirimit të Skenderajt
 

Në ditën kur Skenderaj po shënon 21-vjetorin e çlirimit, sheshi i këtij qyteti ka marrë pamje festive.

Flamujt e Republikës së Kosovës dhe flamuri kombëtar kuq e zi janë vendosur nëpër të gjithë qytetin.