Kosovë

Opozita në Prizren akuzon pushtetin për mosndalim të degradimit urban

Dega e PDK-së në Prizren ka vlerësuar se degradimi urban dhe i ambientit në qytetin e Prizrenit nuk ka të ndalur. Partia opozitare ka vlerësuar se ky degradim del në pah edhe me ndërtimin e të ashtuquajturave vila, në shumë lokacione të Komunës së Prizrenit.

Kryetari i Degës së PDK-së, Shaqir Totaj, gjatë një konference për media ka theksuar se në Zonën Industriale, në transitin e vjetër, tashmë është ndërtuar një kompleks i tillë dhe se një tjetër ka filluar të ndërtohet pikërisht gjatë kohës së pandemisë, raporton KOHA.