Kosovë

​Në “Ditën e Mjedisit” aksion pastrimi në liqenin e Vërmicës dhe disa komuna

 ​Në “Ditën e Mjedisit” aksion pastrimi në liqenin e Vërmicës dhe disa komuna

Me rastin e shënimit të “Ditës Botërore të Mjedisit” rreth 150 aktivistë kanë organizuar një aksion pastrimi rreth brigjeve të liqenit të Vërmicës.

Ky aktivitet u organizua nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik dhe Ambientit dhe ajo e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë si dhe me Komunën e Prizrenit dhe organizatën për mbrojtjen e mjedisit” Let’s Do It Kosova”.