Kosovë

Prizreni sivjet subvencionon qiratë e banimit për 20 familje nevojtare

 

Njëzet familje nevojtare sivjet mbështeten nga Komuna e Prizrenit për pagesën e qirave të banimit të tyre. Në saje të Programit komunal për banim të përkohshëm social familjet përfituese subvencionohen me 50 për qind të vlerës së qirasë.

Drejtori për Punë dhe Mirëqenie Sociale në Komunën e Prizrenit, Fejzë Kabashi, ka theksuar se ky program zbatohet për herë të parë në këtë komunë, raporton KOHA.