Kosovë

Gjilani parasheh investime me partneritet publiko-privat për palestrën sportive, opozita ka vërejtje

 

Komuna e Gjilanit e ka gati studimin e fizibilitetit për palestrën sportive dhe është në pritje të lehtësimit të masave në këtë situatë emergjente dhe pasi të ndodhë një lehtësim i tillë atëherë ata do të organizojnë një dëgjim publik me palët e interesit, ku edhe do ta shtjellojnë planin e tyre.

Drejtoresha për Zhvillim Ekonomik, Valbona Tahiri, deklaron se investimet e sektorit privat në projektet të cilat iniciohen nga komuna janë të domosdoshme.