Kosovë

​Rasti i ri me koronavirus në Gjilan është një person i kthyer nga SHBA-ja

​Rasti i ri me koronavirus në Gjilan është një person i kthyer nga SHBA-ja
 

Komuna e Gjilanit gjatë 24 orëve të fundit ka regjistruar një rast pozitiv me COVID-19.

Kryetari Lutfi Haziri ka bërë të ditur se bëhet fjalë për një person që është kthyer nga SHBA-ja dhe i cili ka qenë në karantinë.