Kosovë

Komunat mirëpresin paralajmërimin për lehtësim të masave

 

Për rreth 2 orë, ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, dhe ministrja e Administratës dhe Pushtetit Lokal, Emilija Rexhepi, kanë njoftuar të gjithë kryetarët e komunave në Kosovë për masat lehtësuese që do të hyjnë në fuqi pas 4 majit, transmeton KOHA.

Në një takim të zhvilluar në objektin e Qeverisë së Kosovës, ministri Vitia ka treguar detaje lidhur me propozimet e ekspertëve për lehtësim të masave kundër përhapjes së koronavirusit.