Kosovë

Për shkak të pandemisë, shumë projekte në Podujevë mund të mos vazhdojnë sivjet

Foto: Koha
 

Makineritë e operatorëve ekonomikë në Komunën e Podujevës ka kohë që nuk janë ndezur.

Asnjë projekt i ri nuk ka filluar të realizohet sivjet, ndërkohë që nuk është duke u punuar as në ato që kanë mbetur pa u përfunduar nga viti i kaluar.

Njëri nga këto projekte është edhe ndërtimi i Bulevardit të qytetit dhe Sheshit të Dëshmorëve në qendër të qytetit që ka një kosto rreth 2.5 milionë euro. Për ndërprerjen e tij shkak është bërë pandemia COVID-19.

Opozita në këtë qytet thotë se shumë projekte do të mund të mbesin të parealizuara, raporton KOHA.