Kosovë

Malishevë, 23 të shëruar nga Covid-19

Malishevë, 23 të shëruar nga Covid-19
 

Komuna, që deri më sot ishte më e prekura me koronavirus, ajo e Malishevës, tashmë numëron 23 persona të shëruar, ka bërë të ditur Zyra për informim e kësaj komune të premten mbrëma.

“Sipas konfirmimit zyrtar nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë, edhe dy persona të tjerë nga Komuna e Malishevës, ish të prekur me COVID-19, janë shëruar dhe me këtë numri i të shëruarave rritet në 23 persona të shëruar. Shërimin e dy personave nga Komuna e Malishevës, e ka konfirmuar drejtori i IKSHP-së, prof..Naser Ramadani, në komunikim me nënkryetarin e komunës, Hajdin Berisha. Sonte, përveç konfirmimit për të shëruar, nuk është shënuar asnjë rast i prekur me COVID-19 nga Malisheva”, thuhet në komunikatë e komunës së Malishevës.