Kosovë

Radhë të gjata në Prizren, qytetarët regjistrohen si të papunë për të përfituar nga pakoja emergjente

 

Një ditë para hyrjes në fuqi të masave rigoroze për kufizim të lëvizjes, me qëllim të pamundësimit të përhapjes së mëtejme të pandemisë COVID-19, në Zyrën e Punësimit në Prizren, janë paraqitur numër i konsiderueshëm i qytetarëve.

Ata kanë aplikuar fizikisht për t’u regjistruar si të papunë, por pa i përfillur masat kundër përhapjes së koronavirusit, raporton KOHA.

Drejtori i Qendrës për Punësim në Prizren, Hajrullah Hoxha, ka pohuar shpërndarjen dhe pranimin e aplikacioneve nga qytetarët që synojnë të përfitojnë si të papunë nga pakoja fiskale emergjente e Qeverisë së Kosovës.