Kosovë

Pandemia rëndon jetesën e komunitetit rom në Plemetin

 

Ka 20 vjet që Habib Gashi e Ismet Halili banojnë këtu në Plemetin të Komunës së Obliqit.

Mes paragjykimeve dhe varfërisë, jeta për ta gjatë këtyre vjetëve nuk ka qenë aspak e lehtë, raporton KOHA.