Kosovë

Fshati Kosuriq në Pejë i shqetësuar pse atje s’po bëhet dezinfektimi i rrugëve

Fshati Kosuriq në Pejë i shqetësuar pse atje s’po bëhet dezinfektimi i rrugëve

Në fshatin Llugaxhi të Pejës para 12 ditësh është regjistruar rasti i parë me koronavirus në këtë komunë.

Një banore e Llugaxhisë e moshës 73 vjeçare është pacientja “zero” me COVID-19 në komunën e Pejës dhe ndërkohë janë diagnostifikuar me koronavirus edhe pesë familjarë të 73 vjeçarës. Katër në Llugaxhi si dhe vajza e saj që jeton në lagjen Dardania në Pejë, raporton KOHA.