Kosovë

Kryetari Gashi thotë se dy të shëruar nga koronavirusi janë të Obiliqit

Kryetari Gashi thotë se dy të shëruar nga koronavirusi janë të Obiliqit
 

Kreu i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, përmes një postimi në Facebook ka thënë se dy nga gjashtë të shëruarit nga Covid-19 janë nga kjo komunë.

“Ju njoftoj se nga rezultatet e analizave laboratorike të dala nga IKSHPK-ja për dy personat e vet-izoluar me COVID-19, kanë rezultuar negative dhe si rezultat janë të shëruar plotësisht. Po ashtu edhe një rast të dyshuar, nga mostrat e marrura ka rezultuar negativ”, ka thënë Gashi.