Kosovë

Rasti i konfirmuar me COVID-19 nga Prizreni ishte në vetizolim pas ardhjes nga Bullgaria

Rasti i konfirmuar me COVID-19 nga Prizreni ishte në vetizolim pas ardhjes nga Bullgaria

Autoritetet lokale të Prizrenit kanë bërë të ditur se rasti i konfirmuar me COVID-19 është një burrë 58 vjeç nga lagja “Ortakoll”.

Drejtori i Shëndetësisë dhe njëherësh koordinatori i Shtabit emergjent lokal, Visar Shehu të martën ka deklaruar se ky person është infektuar jashtë vendit.