Kosovë

Në Krushë të Madhe nisin punimet për ndërtimin e shtegut të ecjes “Lulet e Marsit”

Në Krushë të Madhe nisin punimet për ndërtimin e shtegut të ecjes “Lulet e Marsit”

Në kuadër të projektit “Shtigjet e Ecjes”, kanë filluar punimet për ndërtimin e shtegut të ecjes “Lulet e Marsit”, në fshatin Krushë e Madhe të komunës së Rahovecit, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

“Marsi i vitit 1999, për ne dhe brezat pas nesh është edhe një dëshmi e një faqeje lavdie e historisë së shkruar me gjak trimash. Në këtë pjesë ku po zhvillohen punimet për ndërtimin e shtegut të ecjes “Lulet e Marsit”, kanë kaluar edhe shumë pjesëtarë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, djemtë e bashkuar që u besatuan për të qëndruar stoikisht në pozicione të luftës e nderit, deri në fund”, thuhet në komunikatë.