Kosovë

10 mjekë e infermierë të QKMF-së në Podujevë rezultojnë negativë, pasi dyshoheshin për Covid-19

10 mjekë e infermierë të QKMF-së në Podujevë rezultojnë negativë, pasi dyshoheshin për Covid-19

10 mjekëve e infermierëve të Qendrës Klinike të Mjekësisë Familjare në Podujevë u janë marrë mostrat dhe të gjitha sonte kanë rezultuar negative në Covid-19.

Rastin e ka konfirmuar për KOHËN Fahri Llugaliu, ushtrues detyre i Drejtorit në QKMF të Podujevës.