Kosovë

E infektuara me COVID-19 para një jave është kontrolluar në QMF, QKMF dhe Spital të Pejës

E infektuara me COVID-19 para një jave është kontrolluar në QMF, QKMF dhe Spital të Pejës

Pacientja 73 vjeçare nga fshati Llugaxhi e Pejës, që është diagnostifikuar sot me virusin COVID-19, javën e kaluar ishte kontrolluar nga mjekët në tri pika shëndetësore.

“Më 20 mars, pacientja së pari ka shkuar në Qendrën e Mjekësisë Familjare në fshatin Baran, nga aty Qendrën Kryesore të Mjekësisë familjare në Pejë dhe pastaj në Spitalin e Pejës. Ajo ishte ekzaminuar dhe është si jo e dyshuar”, tha Petrit Loci, drejtor i Shëndetësisë dhe drejtues i shtabit emergjentë në Pejë.